Trifeles ir gards našķis, kas nācis no Francijas pirms vairāk nekā gadsimta. To veidi ir dažādi, tomēr tās visas vieno viens elements - tās ir varengardas bumbiņas, kas kūst uz mēles!
Iemācies trifeles gatavot pats! Varēsi ne tikai papildināt svētku galdu ar šiem gardajiem našķiem, bet arī pagatavot unikālas dāvaniņas saviem mīļajiem svētkos!
Meistarīgi sajaucot kopā dažādas gardas un vienlaikus arī veselīgas dabas veltes, var sanākt lieliski, garšas buķetes ziņā neatkārtojami saldumi!
Piemēram:
- Upeņu un valriekstu trifeles;
- Dzērveņu un dateļu spēka bumbas;
- Citronu, muskatrieksta un kakao sviesta trifeles;
- Linsēklu un čilli našķi u.c.
Mmm, cik gardi!
Šajā meistarklasē uzzināsi:
- Kā aizvietot cukuru ar citām, veseligākām sastāvdaļām,
- Kādi augļi un sēklas ir laimes hormona - endorfīna analogi,
- Kā uzzināt, kuras sastāvdaļas ir tieši Tev vispiemerotakās? Katrai dalībniecei būs iespēja iziet testu!
Un pats galvenais - malsim, kapāsim, maisīsim, izgaršosim - praktiski gatavosim vismaz 4 dažādus gardumu veidus!
Meistarklasi vada māksliniece un veselīgo gardumu pavēlniece: Ilze Dātava.
Dalības maksa: 28 eiro (cenā viss iekļauts, papildus izdevumi nav)
Pasākuma laikā var tikt fotografēts, filmēts TeTelpas publicitātes vajadzībām.