Mēs cienam zemnieku, kurš audzē labu, tīru produktu un domā par vides ilgtspējību, tāpēc akcijas "Good Food Good Farming" ietvaros aicinām uz Slow food zemniekiem veltītām vakariņām topošajā Pavāru radošajā mājā Līgatnē.
Trīs šefpavāri, Ēriks Dreibants /Pavāru radošā māja/, Māris Jansons / restorāns Kest/ un Renārs Purmalis /Gatavo dabā/, radīs ēdienus, īpaši izceļot kādu no šī brīža slow food zemnieku produktiem. Katra no kārtām pie vakariņu galda tiks servēta ar stāstiem – ar tiem dalīsies kā šefpavārs, tā arī izvēlētā produkta zemnieks.
Tā vakara gaitā iepazīsim un satiksim ne vien šefpavārus un viņu radītās garšas, bet arī vietējos un kaimiņvalstu zemniekus, bez kuriem šādas vakariņas galdā servētas netiktu.
Cenā iekļautas vakariņas, Madonas alus, kafija, tēja, ūdens. Citi dzērieni uz vietas par atsevišķu samaksu.
Uz tikšanos 6.oktobrī Līgatnē!
www.facebook.com/events/2434998376824847/
Oktobra mēnesis Eiropā ir izsludināts par "Good Food Good Farming" mēnesi, kura laikā dažādās valstīs notiek dažādas aktivitātes ar mērķi pievērst Eiropas Parlamenta uzmanību mazajiem ražotājiem draudzīgu lēmumu pieņemšanai. Galvenā pasākuma diena Latvijā būs 6.oktobris, svētdiena. Akcijas un godīgu zemnieku atbalstītāji aicināti dienas pirmajā pusē viesoties Straupes Slow food tirdziņā, bet pēc tam vakariņot Pavāru radošajā mājā Līgatnē.
Vairāk par akciju www.goodfoodgoodfarming.eu