Makrobiotiku dēvē par ilgas dzīves mākslu, tās pamats slēpjas pareizā pārtikas izmantošanā, tādejādi aizstājot zāles. Makrobiotikas saknes meklējamas Rietumu un Austrumu tradicionālajā filozofijā un medicīnā. Rakstiski šis vārds pirmo reizi parādās medicīnas tēva Hipokrāta darbos. Viņa pieeja medicīnai ir iekļauta viņa slavenajā teicienā "Lai ēdiens ir medicīna, un medicīna – ēdiens".
Tēmas, kuras tiks apskatītas:
Makrobiotikas pamati
Kā piemērot makrobiotiku Latvijā
Kā saprast garšas, un ko darīt lai attīrītu garšas kārpiņas
Ikdienas ēdiena piemērošana pie dažādām slimībām - āda, alerģija, sirds asinsvadi, audzējs
Kā pakāpeniski pāriet uz makrobiotikas uztura veidu
Kā viegli saprast iņ/jaņ vai skābe/sārms līdzsvaru
Visvieglākais piemērs uzturam pēc asinsgrupām
Kurkumas sula, kas tas ir, kāpēc jālieto, kur iegādāties
Roberts Lācītis, Latvijā vienīgais diplomētais makrobiotikas speciālists ar 15 gadu stāžu šajā jomā. Roberts Lācītis, kurš plašāk pazīstams kā makrobiotikas speciālists un izcils masieris, patiesi sešus gadus ir kuģojis pie Āfrikas krastiem, vadot zvejas kuģa radiostaciju. Meklējot palīdzību muguras problēmām, viņš uzzināja par savām spējām palīdzēt citiem, pameta mācības Kaļiņingradas augstākajā jūrskolā un iestājās Rīgas 4.medicīnas skolā. Roberts Lācītis ir apguvis sudžoku akupunktūras terapiju, klasisko akupunktūru, manuālo terapiju, reiki, emocionālās brīvības tehniku, teipa metodi, ir sertificēts masieris.
Adrese: Bruņinieku iela 36, 2. stāvs. Ārdurvju kods : 3658A
Uz tikšanos!
Jautājumi pa tel: 22441226