Lieliska iespēja piedalīties Amatalus vakariņās muižā un palutināt savas garšas kārpiņas ar piecu kārtu vakariņām. Iedomājaties vakariņas sveču gaismā vienā no skaistākajām Latvijas muižām!
Ēdienkarte.
Uzkoda: Liellopa gaļas tartars ar pašmāju adžiku un rudzu maizes grauzdiņu
Zupa: Ķirbju kokospiena krēmzupa ar ceptu garneli
Gaļa: Lēni gatavota teļa gaļa ar burkānu sulā briedinātām pērļu grūbām un alus - celmeņu zosti (Recepte no “Tās pirmās pavāru grāmatas” izdota 1795.gadā Rubenē)
Zivs: Latvijā audzēta sama fileja ar pastinaku biezeni un skābeņu mērci
Deserts: pārsteigums
Mēli varēs norīt
Izgaršot 7-8 veidu Latvijā ražotu amat(craft)alu no tādām darītavām kā Hypnos Brewery, Contra Brewing, Nurme Brewery Alķīmiķis, Hopalaa, Alus darīšanas apvienība Prusaks, VIEDI Kā arī piedalīties konkursos un iegūt foršas balvas. Vakariņu gaitā būs stāsti par un ap alu un iespēja uzzināt interesantus faktus. Par to pastāstīs Latvijā atraktīvākais un zinošākais amatalus popularizētājs Kaspars Jaunzems
Par ēdieniem rūpēsies izcilais pavārs Sergejs Markovs.
Padures muiža ir tikai astoņus kilometrus no Kuldīgas un tie, kas tālu braukuši un iemalkojuši pavairāk alus var ar taksometru nokļūt daudzajās Kuldīgas naktsmītnēs, kurām tagad ir īpaši pievilcīgas cenas un izbaudīt fantastisku svētdienas rītu skaistākajā Latvijas pilsētā.
P.S. Alus nedzērājiem tiks piedāvātas alternatīvas un protams ēdiens pats par sevi būs brīnišķīgs piedzīvojums.