bezrindas.lv
bezrindas.lv
  • Transport
  • Events
  • Gift cards
Log in
New:
Register and use various benefits!
0
0:00
  • Transport
  • Events
  • Gift cards

Communication

Send

Līgas Reiteres - zāļu sievas meistarklases

Venues, times:
Today 0 Tomorrow 0
This week 0
No events available for the selected time period.

Nearest event at

Ticket sales have ended.
Event "Līgas Reiteres - zāļu sievas meistarklases" organizer: Padures Muiža, Biedrība

Vai vēlaties uzzināt zāļu noslēpumus? Pašas pagatavot skrubjus, ziedes ar vasku un citas interesantas lietas. Tad piesakieties jau tagad! 

Māras laiks - maizes laiks. Rasas rosme saullēktā. Meditatīvā dziedāšana saulei. Klusēšanas laiks dabā. Svaigēšana brokastīs. 
1. meistarklase - Savvaļas aptieka un mājražošana: ziedu sīrupi, ziedu izvilkumi eļļā un degvīnā, ziedu skrubji, ziedu ziedes ar vasku, ziedi garšaugu pulverī. Veģetārās pusdienas. 2. meistarklase - Augu mācība un zaļās receptes. 3. meistarklase - Augi rituālos un ziedojumos. Radošā nodarbe: Ziedu vainagi, ziedu paklāji, ziedu slotas. Veģetārās vakariņas. Klusēšanas laiks dabā. Uguns rituāls saulrietā. 

Paliekošā vērtība: 20 receptes aprakstos, 10 receptes trauciņos, zāļu paklājs, ziedu vainagi, pirtsslotas, kvēpekļi, augu paraugi.

Materiāli Katram, Lai pagatavotu receptes līdzņemšanai: 1 gl medus, 2 gl eļļas, 2 gl degvīna, 1 gl sāls, 1gl cukura, 50 g vaska vai 1 vaska svecīte, 6 x 100 ml trauciņi, 4 zip-kulītes, 1 kamols pirts aukla, grieznes. Uz četriem 1 maisītājs, 1 katliņš. Svaigēšanai var ņemt līdzi augļus un dārzeņus.

Dalības maksa 100: 6 meistarklases, ēdināšana 2 dienas, nakšņošana, nakts pasākums.

Plašāka infomācija par pasākuma vadītāju http://www.reitere.lv/

It is forbidden to bring into the event:
bag photo video umbrella gun bottle knife bomb drug
 
 

Send to e-mail

Send

How is it working? Help Sitemap
For event organizers Event Visual Materials Advertising
About us BezRindas logo Contacts
Terms and conditions Privacy Policy
© 2007-2025 Ltd. "BEZRINDAS.LV".

We use cookies. By continuing to use this site, you agree to the Cookie Terms. Find out more.