bezrindas.lv
bezrindas.lv
  • Transport
  • Events
  • Gift cards
Log in
New:
Register and use various benefits!
0
0:00
  • Transport
  • Events
  • Gift cards

Communication

Send

Komiķu Cepiens

Venues, times:
Today 0 Tomorrow 0
This week 0
No events available for the selected time period.

Nearest event at

Ticket sales have ended.
Event "Komiķu Cepiens" organizer: Comedy Latvia SIA

Comedy Latvia ar skaļām ovācijām pasludina, ka stulbi joki par grilsezonu var oficiāli sākties, jo maija beigās visus Latvijas aktīvākos jokdarus sagaida nu jau otrais Komiķu Cepiens.

Atšķirībā no mūsu ikgadējā slavenību cepiena, kuru šogad rīkosim pēc vasaras, šis pasākums sastāv tikai no slavas neredzējušiem skatuves māksliniekiem. Formāts būs daudz brīvāks, vienkāršāks un intīmāks par ierastajiem cepieniem un tas ir brīnišķīgs veids kā iepazīt savus mīļākos komiķus pilnīgi sliktā gaismā.

Cepiens (eng. comedy roast) ir pasākums, kas veidots pēc labākajām ASV apcelšanas un cieņpilnas izsmiešanas tradīcijām. Tā ir mutvārdu reprezentācija darbībai - ar mīlestību mest draugiem ar akmeņiem un kopistiski par to smieties.

Vakarā par sevi dabūs dzirdēt:

Edgars Bāliņš
Rūdolfs Kugrēns
Kalvis Troska
Jānis Kreičmanis
Aleksandrs Guzenko
Pārējie dalībnieki tiks izziņoti maija vidū

Apsolām rēcīgus cilvēkus, melnus jokus, labus dzērienus un tas viss tikai apmaiņā pret naudu!

BIĻETES:

Pirmās 100 biļetes Bezrindas.lv pa 10€
Pārējās biļetes pasākuma dienā pie durvīm 12€ (skaidrā)

LOKĀCIJA:
Noliktava Nr.3 (Andrejostas iela 18, Rīga)

Cilvēkiem ar sliktu humora izjūtu esam rezervējuši pirmās rindas.

Pasākuma laikā tiks izmantota valoda, kas varētu aizskart grūtnieces, Dainu tēvu un Saeimas deputāti Jūliju Stepaņenko.


It is forbidden to bring into the event:
bag photo video umbrella gun bottle knife bomb drug
 
 

Send to e-mail

Send

How is it working? Help Sitemap
For event organizers Event Visual Materials Advertising
About us BezRindas logo Contacts
Terms and conditions Privacy Policy
© 2007-2025 Ltd. "BEZRINDAS.LV".

We use cookies. By continuing to use this site, you agree to the Cookie Terms. Find out more.