bezrindas.lv
bezrindas.lv
  • Transport
  • Events
  • Gift cards
Log in
New:
Register and use various benefits!
0
0:00
  • Transport
  • Events
  • Gift cards

Communication

Send

22. marta Meksikas iedvesmas vakariņas

Venues, times:
Today 0 Tomorrow 0
This week 0
No events available for the selected time period.

Nearest event at

Ticket sales have ended.
Event "22. marta Meksikas iedvesmas vakariņas " organizer: Tinto SIA

Aicinām baudīt jau otrās iedvesmas un garšu piepildītās vakariņas kā arī ugunīgu salsas vakaru Film Noir!

Šoreiz Javier Manzur ar Tinto šefpavāru Jose Kārlis Gonsaless Žagars, Jūsu acu priekšā radīs un ar iedvesmu apvīs pazīstamākos Meksikas ēdienus. Tinto tekilzinis Artūrs Bušs ar iedvesmojošiem stāstiem, iepazīstinās viesus ar 100% agaves tekilu un noslēpumaino meskālu.

Tā kā pasākums, norisinās piektdienas vakarā, tad pēc vakariņām esam sarūpējuši otru pasākuma daļu, kad mūsu draugs – salsas meistars Joan Cervantes Gutierrez ar ugunīgiem ritmiem dos iespēju ne tikai apgūt salsas pamatus, bet arī turpināt vakaru dejas soļu ritmā. 

Vakariņu laikā varēsiet izgaršot un izzināt vairāk par Guacamole con totopos - raksturīgās mērces - Pico de Gallo, Salsa Roja un Salsa Verde. Nogaršot Chilpachole zupu ar jūras veltēm, reti sastopamo Mole con pavo un desertā baudot Platanos flambe ar tekilu un vaniļas mērci.

Vakariņas trīs kārtās papildinās un izcels 100% agaves tekila Rooster Rojo un 100% agaves meskāls Se Busca, alus Sol un klasiskie tekilas kokteiļi.


Pasākuma sākums 19:00, aptuvenais garums 3-4 stundas.

Vakariņu cena – 39EUR par personu, kas iekļauj ar kaisli gatavotos ēdienus, dzērienus un stāstus, kas neatstās vienaldzīgus. 


It is forbidden to bring into the event:
bag photo video umbrella gun bottle knife bomb drug
 
 

Send to e-mail

Send

How is it working? Help Sitemap
For event organizers Event Visual Materials Advertising
About us BezRindas logo Contacts
Terms and conditions Privacy Policy
© 2007-2025 Ltd. "BEZRINDAS.LV".

We use cookies. By continuing to use this site, you agree to the Cookie Terms. Find out more.