Kuru gan neinteresē ēdiens?
Arī intuitīvi zinām, ka tieši ar ēdiena palīdzību ļoti labi var ietekmēt to, kā jūtamies, cik veseli esam.
Ka ar uzturu regulējam savu svaru un izskatu.
Par šīm niansēm it kā vairāk domājot sievietes. Tomēr daudzās individuālās sarunas, gan mazliet slēptākā veidā, parāda, ka par uzturu, ēšanas stratēģijām, diētām domā gan vīrieši, gan sievietes.
Lielākā daļa ir izmēģinājusi dažādas ēšanas pieejas.
Pat lūguši padomus uztura speciālistiem.
Daudzi iet galējībās. Sevišķi, lai notievētu. Cits varbūt grib atgūt enerģiju un/vai labi izgulēties.
Ir badojušies, piekopuši svaigēšanu vai pat 'uzkāpuši' uz rīsu diētas.
Tomēr sev vēlamo sasniegt tā arī neizdodas…
Gribam aicināt uz Labas Garšas semināru, kurā uzzināsi un nobaudīsi līdz šim tikai šaurā interesentu lokā piekoptus ēšanas pamatprincipus.
Šajā lekcijā-meistarklasē (kā mēs to saucam - labas garšas seminārā) dalīsimies ar zināšanām, idejām, receptēm tieši "maz ogļhidrātu-daudz tauku” ēšanas pieejā. Tajā, ko mēdz saukt par LCHF (low carb high fat). Un par šīs pieejas vecākā brāļa - KETO jeb ketogēnā ēšanas principiem.
Nodarbību vadīs Kaspars Vendelis, Biohacking.lv kustības un Baltijā lielākās konferences līdzdibinātājs.
Meistarklasē/ Labas garšas seminārā ietilpst:
5 veselīgu ēdienu receptes un, protams, arī paši ēdieni;
- paktiska informācija par konkrēto ēdienu izmantošanas īpašībām, par pagatavošanas metodēm;
- eļļu un balzametiķu lietošanas vadlīnijas;
- pa glāzei vīna;
- eļļu izmantošana gan kulinārijā, gan labsajūtas veicināšanai, gan ādas kopšanai;
- ēdienu gatavošanas demonstrācijas un īstas vakariņas;
- padomi par dzīvesveidu un kā integrēt taukus, samazināt ogļhidrātu patēriņu ikdienā.
Un vēl, un vēl…
#uzlauz #biohacking