Pullman Riga Old Town Hotel atklātais ātrā un blica šaha čempionāts 2018
Marta sākumā Vecrīgā notiks pirmais Pullman viesnīcas atklātais šaha čempionāts ātrajā šahā un blicā.
Turnīrā var pieteikties ikviens šaha spēles pratējs!
Nolikums
- Mērķi un uzdevumi
Popularizēt šahu Latvijā un paaugstināt spēlētāju meistarību, noskaidrot spēcīgākos šahistus.
- Sacensību vadība
Sacensības organizē: Rīgas Šaha federācija sadarbībā ar Pullman Riga Old Town Hotel. Informācija: Andris Tihomirovs, 29864234, andris.tihomirovs@gmail.com Galvenais tiesnesis: Alberts Cimiņš (Starptautiskā kategorija), 28804664, alberts.cimins@inbox.lv
- Sacensību laiks, vieta, dalībnieki, turnīra sistēma un reglaments
Čempionāts notiks: Pullman Riga Old Town Hotel (Jēkaba iela 24, Rīga)
Ātrā šaha čempionāts: 03.03.2018. Pirmās kārtas sākums 12:00 (Reģistrācija no 11:00)
Šveices sistēma, 9 kārtas, laika kontrole 10 min uz visu partiju +5 sekundes par katru gājienu, sākot no pirmā. FIDE reitinga aprēķins.
Blica šaha čempionāts: 04.03.2018. Pirmās kārtas sākums 12:00 (Reģistrācija no 11:00)
Šveices sistēma, 11 kārtas, laika kontrole 5 min uz visu partiju + 3 sekundes par katru gājienu, sākot no pirmā. FIDE reitinga aprēķins.
- Dalībnieku uzņemšana, pieteikumi un dalības maksa
Pieteikums jāiesniedz pa epastu: alberts.cimins@inbox.lv, norādot dalībnieka vārds, uzvārds, dzimšanas gads, sporta klase, FIDE reitings (ja nav, tad nacionālais), pilsēta un valsts.
Dalības maksa vienam turnīram 10 EUR. (līdz 28. februārim)
Dalības maksa vienam turnīram no 1. marta 15 EUR
GM, WGM, IM, WIM dalība turnīrā bez maksas.
Dalības maksa tikai ar maksājumu www.bezrindas.lv
Viesiem, kuriem nepieciešama naktsmītne Rīgā, iespējams saņemt īpašo piedāvājumu no Pullman Riga Old Town Hotel. 110 EUR par nakti ar brokastīm, Fit&SPA Longe apmeklējumu, rakstot uz h9619-re@accor.com, norādot kodu: #Chess.
- Apbalvošana
Dalībnieki tiek apbalvoti ar balvām no Pullman Riga Old Town Hotel. Balvu fonds atkarīgs no dalībnieku skaita.
Organizatori patur tiesības veikt nepieciešamās izmaiņas.




