Nodarbībā Roberts Lācītis dalīsies zināšanās par to kā vislabāk sagatavot ēdienus vasaras sezonā mūsu platuma grādos, pamatā izmantojot vietējos produktus un ievērojot makrobiotikas principus. Zināšanas sevī ietver informāciju par ēdieniem, ko vēlams ēst dažādos dienas laikos, pielāgots uzturs gan sievietei, gan vīrietim, uzturs, lai uzlabotu kādas konkrētas orgānu sistēmas darbību, uzturs, lai ķermeni atdzesētu vai tieši otrādi sasildītu.
Lekcijā tiks stāstīts, kādus produktus nav ieteicams savstarpēji miksēt, kādi tieši otrādi papildina gan garšu, gan labvēlīgi ietekmē organismu. Kā arī tiks stāstīts par produktiem un ēdieniem, kurus nav ieteicams lietot uzturā.
Makrobiotiku dēvē par ilgas dzīves mākslu, tās pamats slēpjas pareizā pārtikas izmantošanā, tādejādi aizstājot zāles. Makrobiotikas saknes meklējamas Rietumu un Austrumu tradicionālajā filozofijā un medicīnā. Rakstiski šis vārds pirmo reizi parādās medicīnas tēva Hipokrāta darbos. Viņa pieeja medicīnai ir iekļauta viņa slavenajā teicienā "Lai ēdiens ir medicīna, un medicīna – ēdiens".
Roberts Lācītis, Latvijā vienīgais diplomētais makrobiotikas speciālists ar 15 gadu stāžu šajā jomā. Roberts Lācītis, kurš plašāk pazīstams kā makrobiotikas speciālists un izcils masieris, patiesi sešus gadus ir kuģojis pie Āfrikas krastiem, vadot zvejas kuģa radiostaciju. Meklējot palīdzību muguras problēmām, viņš uzzināja par savām spējām palīdzēt citiem, pameta mācības Kaļiņingradas augstākajā jūrskolā un iestājās Rīgas 4.medicīnas skolā. Roberts Lācītis ir apguvis sudžoku akupunktūras terapiju, klasisko akupunktūru, manuālo terapiju, reiki, emocionālās brīvības tehniku, teipa metodi, ir sertificēts masieris.
Adrese: Bruņinieku iela 36, 2. stāvs. Ārdurvju kods : 3658A
Uz tikšanos!
Jautājumi pa tel: 22441226